Pedicure

Veel mensen besteden weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten ons lichaam dragen. Geef jij jouw voeten de aandacht die ze verdienen? Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar hierbij vergeten we vaak onze voeten, die toch echt veel te verduren hebben. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen .

Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgen jaarlijks te maken met voetklachten, waarbij vrouwen vier keer zoveel last hebben van voetproblemen dan mannen. Dit komt vooral door het dragen van (te hoge) hakken. Regelmatige voetverzorging helpt eventuele klachten te voorkomen.

Bij Beauty & Nails by Emmy krijgen jouw voeten de behandeling die ze verdienen.
Kortom; voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en het ziet er verzorgder uit.Bij een pedicure behandeling beginnen we met de desinfecteren van de voeten, verzorgen van de nagels en nagelriemen. Dit doen we door uw nagels te knippen en te polijsten. De nagelriemen worden losgemaakt, lichte eeltvorming wordt verwijderd en ruwe plekken glad gevijld. Hebt u ingegroeide nagels, likdoorns of pijnlijke plekken, wij zullen deze direct behandelen. Er wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème.

Mycosenagel
Een veel voorkomend probleem aan voeten is de mycosenagel, ook wel schimmel of kalknagel genoemd. Hierbij wordt de nagel dikker, brozer en de nagel krijgt een gele of bruine kleur. Een schimmel- of kalknagel is een hardnekkig probleem. Met een behandelplan en consequente aanpak zijn echter goede resultaten te behalen:

Symptomen
Schimmel-kalknagels hebben een verdikte en onregelmatige nagelplaat. De nagelranden verkleuren wit of geel. Als de nagel niet behandeld wordt kleurt deze uiteindelijk geelbruin. De nagel wordt zwak, brokkelig en laat soms geheel of gedeeltelijk los.

Hoe ontstaan schimmel- Kalknagels
Schimmels zijn besmettelijk, de schimmelsporen verspreiden zich via blote voeten en sokken. Vooral openbare en vochtige ruimtes als sauna’s, zwembaden, douches in de sportvereniging zijn bekende besmettingsplekken. De schimmels komen onder slecht groeiende, vochtige of beschadigende nagels. Een infectie van de teennagels begint vaak bij de grote teen en verspreidt zich naar de andere tenen.

Nagelreperatie
Naast bovenstaande behandelmethode tegen schimmel- of kalknagels is het ook mogelijk om de nagel te repareren met speciale gel. Door middel van deze gel wordt er een nieuwe nagel gecreëerd waarmee uw direct een mooi cosmetisch resultaat heeft. Tegelijkertijd kunt u verder gaan met de behandeling van uw schimmel- of kalknagel.

 

Prijs

Pedicure behandeling 45 minuten  € 42,50
Inclusief 1 eeltlocatie en 1 likdoorn of ingroeiende nagel
Anvullend behandeling per 10 minuten € 2,50

Behandeling Mycose nagels 45 minuten € 45,-
Aanvullende behandeling per 10 minuten € 2,50

Losse behandeling:
Ingroeiende/ingegroeide van 1 teennagel € 20,-
Likdoorn/eeltpit € 20,-
Eelt locatie 30 minuten € 20,-
Aanvullende behandeling per 10 minuten € 2,50

Nagellak verwijderen i.c.m. pedicure € 5,-
Gellak verwijderen i.c.m. pedicure € 10,-

Gellak verwijderen inclusief nagelverzorging € 35,-
Voeten desinfecteren, polijsten, nagelknippen, nagelriemolie en voetlotion
Transparante nagellak € 5,- extra

Gellak inclusief kort nagelverzorging € 35,-
Voeten desinfecteren, nagelknippen, nagelriemen en voetlotion

Gellak i.c.m. pedicure------------€ 30,-
Nagellak i.c.m. pedicure---------€ 15,-

Nagelreparatie per nagel------- € 20,-
Nagelreperatie per twee          € 35,-